Mudanya Güzelyalı Anadolu Lisesi

Vizyon: Türkiye’nin geleceğinde söz sahibi olacak bireyler yetiştirebilen, eğitim öğretim ve sosyal alanda saygın bir okul olmak.

Misyon: Atatürkçü düşünce çizgisinde; maddi, manevi ve evrensel değerlere bağlı; kendine ve insanlara saygı duyan; kendini yenileyen, yaratıcı, özgür düşünen, kendine güvenen, kendisini ifade eden, fikirleri değer gören, geleceğe dönük hedefleri olan ekip çalışmasına yatkın, hayata hazır, doğaya ve çevreye duyarlı, doğru, güvenilir bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.40-15.45
Isınma: Doğalgaz-Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Taşıma merkezli bir okul olduğu için köylerden gelen öğrencilere ücretsiz servis bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (224) 554 60 70

WEB - https://guzelyalianadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - GÜZELYALI BURGAZ MAH. EFLATUN SK. GÜZELYALI ANADOLU LİSESİ BLOK NO10 MUDANYA/BURSA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Güzelyalı Burgaz Mahallesi Altınkum mevkiindedir. Güzelyalı merkeze 2km uzaklıktadır.

Ulaşım 20 dakika arayla Mudanya-Yumurtatepe mevkiinden kalkan “2/GM” halk otobüsleri, BUDO iskelesinden kalkan "104-GEMLİK" halk otobüsleri, Her saat başı Mudanya-Yıldıztepe mevkiinden kalkan "MÜTAREKE-ALTINKUM" dolmuşları ile okulumuza ulaşım sağlayabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Bursa´ya 40 km, Mudanya´ya 7 km, Güzelyalı´ya 2 km uzaklıktadır.